Hıncal Uluç Artık Galatasaraylı Değilim / Oğlum hıncal, ne kendini kandır, ne etrafını.

Hıncal Uluç Artık Galatasaraylı Değilim / Oğlum hıncal, ne kendini kandır, ne etrafını.. Oğlum hıncal, ne kendini kandır, ne etrafını. 04 oca 2011, 22:57 mesajlar: Ben artık galatasaraylı değilim!. başlıklı yazısında artık galatasaraylı olmadığını şöyle öne sürmüştü 90'a programında yorum yapan hıncal uluç artık galatasaraylı olmadığını açıkladı. Gazeteci hıncal uluç, muhteşem bir galatasaraylı olmasına rağmen, asla futbol şovenizmine girmiyor.

Hıncal uluç, ayrıca, beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diye de ekledi. 04 şubat 2020, salı hincal'in yeri̇ hincal uluç. Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. 'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu. Gazeteci hıncal uluç, muhteşem bir galatasaraylı olmasına rağmen, asla futbol şovenizmine girmiyor.

Hıncal Uluç bıraktı: ''Ben artık Galatasaraylı değilim''
Hıncal Uluç bıraktı: ''Ben artık Galatasaraylı değilim'' from www.aydinpost.com
Hıncal uluç, ayrıca, beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diye de ekledi. Ben artık bu takımdan zevk almıyorum artık galatasaraylı değilim. 90'a programında yorum yapan hıncal uluç artık galatasaraylı olmadığını açıkladı. .ben artik galatasarayli deği̇li̇m galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor? Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Beni 1950'li yılların sonunda galatasaraylı yapanlar baba gündüz ve onun harika i̇nsan futbolcularıydı. 04 oca 2011, 22:57 mesajlar: Hıncal uluç, ayrıca, beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diye de ekledi.

O zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim! sözleriyle anlattı.

+ sabah gazetesi yazarı hıncal uluç bugünkü yazısında 'galatasaraylılığını' askıya aldığını açıkladı. Hıncal uluç bugünkü köşesinde şok bir açıklama yaptı ve galatasaraylılığını dondurduğunu duyurdu. A spor yorumcusu hıncal uluç, 90'a programında değerlendirmelerde bulundu. Sabah gazetesi yazarı hıncal uluç beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diyerek artık galatasaraylı olmadığnı ilan etti. Oğlum hıncal, ne kendini kandır, ne etrafını. 90'a programında yorum yapan hıncal uluç artık galatasaraylı olmadığını açıkladı. Uluç, peki artık yüzlerine dahi tahammül edemediğim bu ikisinin çekip gittiği, ya da yollandıkları gün. O zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim! sözleriyle anlattı. Beni 1950'li yılların sonunda galatasaraylı yapanlar baba gündüz ve onun harika i̇nsan futbolcularıydı. Böyle olduğu sürece ben artık galatasaraylı değilim. diye konuştu. 04 oca 2011, 22:57 mesajlar: Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Belirten uluç, o zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim diyor.

Belirten uluç, o zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim diyor. Ancak bu hıncal uluç'un iddia ettiği gibi galatasaraylı olmaktan dolayı ilk utancı değildi. Oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın. kayseri'nin kaçırdığı her golde de üzüldüm. Ben artık galatasaraylı değilim!. başlıklı yazısında artık galatasaraylı olmadığını şöyle öne sürmüştü .ben artik galatasarayli deği̇li̇m galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor?

Hınçal Uluç; "Fatih Terim ve Mustafa Cengiz beni ...
Hınçal Uluç; "Fatih Terim ve Mustafa Cengiz beni ... from www.gunboyugazetesi.com.tr
Galatasaray taraftarlığı ile tanınan hıncal uluç'u herkes galatasaray lisesi mezunu sanıyor. .ben artik galatasarayli deği̇li̇m galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor? Söyleyecek kadar gözü kararan uluç, bugünkü köşesinden ben artık galatasaraylı değilim!. dedi. 90'a programında yorum yapan hıncal uluç artık galatasaraylı olmadığını açıkladı. Hıncal uluç, ayrıca, beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diye de ekledi. Oğlum hıncal, sen artık galatasaraylı değilsin. değilim. Hıncal uluç'un yazısı şu şekilde o zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim!. Kendi kendimle.<br /> <br /> oğlum hıncal, sen artık galatasaraylı değilsin. değilim.

Adnan polat ve adnan sezgin ayrılana kadar hıncal uluç galatasaray taraftarlığını dondurdu.

'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu. Adnan polat ve adnan sezgin ayrılana kadar hıncal uluç galatasaray taraftarlığını dondurdu. + sabah gazetesi yazarı hıncal uluç bugünkü yazısında 'galatasaraylılığını' askıya aldığını açıkladı. Beni 1950'li yılların sonunda galatasaraylı yapanlar baba gündüz ve onun harika i̇nsan futbolcularıydı. Hıncal uluç, ayrıca, beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diye de ekledi. Oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın. Adnan polat ve adnan sezgin ayrılana kadar hıncal uluç galatasaray taraftarlığını dondurdu. O zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim!. Söyleyecek kadar gözü kararan uluç, bugünkü köşesinden ben artık galatasaraylı değilim!. dedi. Ben artık bu takımdan zevk almıyorum artık galatasaraylı değilim. Hıncal uluç, köşesinden ben artık galatasaraylı değilim diye yazdı. 'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu. Sabah gazetesi yazarı hıncal uluç beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diyerek artık galatasaraylı olmadığnı ilan etti.

Bir çocukluk hevesi aileden birinin isteği, baskısı falan değil, her şeyi bilecek, anlayacak yaşta kendi tercihimle galatasaraylı oldum. Ben artık galatasaraylı değilim!. başlıklı yazısında artık galatasaraylı olmadığını şöyle öne sürmüştü + sabah gazetesi yazarı hıncal uluç bugünkü yazısında 'galatasaraylılığını' askıya aldığını açıkladı. Oğlum hıncal, ne kendini kandır, ne etrafını. Oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın. kayseri'nin kaçırdığı her golde de üzüldüm.

Bu kupa Galatasaray müzesine yakışmaz - Sayfa 1 ...
Bu kupa Galatasaray müzesine yakışmaz - Sayfa 1 ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi. O zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim!. Oğlum hıncal, ne kendini kandır, ne etrafını. Adnan polat ve adnan sezgin ayrılana kadar hıncal uluç galatasaray taraftarlığını dondurdu. 'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu. Adnan polat ve adnan sezgin ayrılana kadar hıncal uluç galatasaray taraftarlığını dondurdu. Ancak bu hıncal uluç'un iddia ettiği gibi galatasaraylı olmaktan dolayı ilk utancı değildi.

Gazeteci hıncal uluç, muhteşem bir galatasaraylı olmasına rağmen, asla futbol şovenizmine girmiyor.

'oğlum hıncal palavrayı bırak, sen artık galatasaraylısın' ankara'ya döndüm ve herkese açıkladım, galatasaraylı olduğumu. Böyle olduğu sürece ben artık galatasaraylı değilim. diye konuştu. Söyleyecek kadar gözü kararan uluç, bugünkü köşesinden ben artık galatasaraylı değilim!. dedi. Adnan polat ve adnan sezgin ayrılana kadar hıncal uluç galatasaray taraftarlığını dondurdu. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi. Adnan polat ve adnan sezgin ayrılana kadar hıncal uluç galatasaray taraftarlığını dondurdu. Uluç, peki artık yüzlerine dahi tahammül edemediğim bu ikisinin çekip gittiği, ya da yollandıkları gün. Beni 1950'li yılların sonunda galatasaraylı yapanlar baba gündüz ve onun harika i̇nsan futbolcularıydı. Ancak bu hıncal uluç'un iddia ettiği gibi galatasaraylı olmaktan dolayı ilk utancı değildi.  haberler > hıncal uluç > ben artık galatasaraylı değilim!. .ben artik galatasarayli deği̇li̇m galatasaraylılığıyla tanınan hıncal uluç, artık kendini neden galatasaraylı hissetmiyor? 04 şubat 2020, salı hincal'in yeri̇ hincal uluç. Kendi kendimle.<br /> <br /> oğlum hıncal, sen artık galatasaraylı değilsin. değilim.

O zaman hissettim ki, artık galatasaraylı değilim! hıncal uluç. Sabah gazetesi yazarı hıncal uluç beni galatasaray'ımdan nefret ettirenlere nefret doluyum! diyerek artık galatasaraylı olmadığnı ilan etti.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook